Friday, September 2, 2011

Suvi ära saadetud

...seekord siis Itaalias, kus kuuma tegelikult veel päris pikka aega. Üks reisiseltsiline meie plaane juba kirjeldas. Peaaegu samuti nad ka teoks said. Aga asjast lähemalt.
Tahtsime ära sõita 19.09. õhtul, aga tänu avastusele et Rudolfi passis puuduvad mõned veterinaari klepsud, jäi start viibima. Neid saamata algas meie trip hoopis laupäeva varahommikul. Läbisõiduks tüütud Läti, Leedu ja muidugi kõige toredam riik Poola. Ei tea, millal tuleb aeg, et neid teid nautida.
Poolas asus Lodz`i kandis rooli ka asenduspiloot Teevi, kes meid Wroclaw`i juurde kiirteele välja viis. Sealt on juba üsna tore lasta. Igatahes ca 22 tunniga olime Müncheni juures väljas. Pisike paus ning mõned sajad veel otsa. Vipiteno - Merano mägitee oli esimene vahva keerutamine. Rooli taga igatahes väga tore, teistel kohtadel vist mitte nii. Et plaan oli järgmisel päeval sõita üle Passo di Gavia, siis otsisime telkimiskohta Stelvio poolses otsas. Peale mitmeid kämpakülastusi poetasime telgi vaiksesse põlluserva, maagilise vulinaga oja kaldale....
Mis edasi sai, sellest juba homme...

No comments:

Post a Comment