Thursday, August 18, 2011

Itaalia vein, mozarella, prosciutto, pesto ja Dolomiidid...

... Meie sõbrad järgmised 10 päeva :)

Üritame täna õhtul, pärast tööpäeva lõppu alustada teekonda läbi Austria Itaalia Dolomiitidesse lõppsihtkohaga vahemereäärne Itaalia - ilmselt Ravenna kandis.




Ehk siis on plaan olla teel 19.08 kuni 28.08. Sõiduvahendiks on meie hea Audi, mis hetkel on küll veel paranduses (põhjuseks suurepärased Eesti teed ja teeremondid, kus suured teravate äärtega augud on märgistamata - lisainfo Anmarilt) ning eksisteerib ka õrn võimalus, et meil ei õnnestus autot täna kätte saada. Loodame siiski siiralt vastupidist.

Reisiseltskond koosneb neljast mehest ja ühest naisest :) Ok..tegelikult oleks õigem öelda: 1 mees, 2 poissi, 1 isane kutsikas ja 1 naine. Anmar, Kris, Kevin, Rudolf & Teevi. Ehk kui võtta aluseks, et alates kolmest algab seltskond, siis korralik reisipunt on meil täiesti olemas.

Kuna see on meie esimene reis koos Rudolfiga, siis plaanis on enamasti ööbida telkimisaladel. Neid on seal kandis piisavalt ning oma telgi ja koeraga peaks kõikidesse ka sisse saama. Kämpingutega juba raskem, sest sinna nad eriti koeri lubada ei taha. Meie Rudolf veel alles väike ka ja pissimine pole veel päris selge...



Sissekanded ilmuvad kindlasti pärast reisi, suure tõenäosusega septembris.

Buon viaggio meile :)

No comments:

Post a Comment